Bioline -kasvohoidot

LINE+

Tämä klassinen kasvohoitolinja  soveltuu kaikille, sillä hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaan.
Hoidon Sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien muotoilu, ihotyypin mukainen seerumi, kasvo,-kaula-,decoltehieronta, naamio ja voide.

  • AQUA+  -kosteuttaa
  • PURA+ -puhdistaa
  • DOLSE+ -rauhoittaa
  • VITA+ -elvyttää

NATURALBALANSE 24.7

Luonnonmukainen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Palauttaa vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon ihollesi. Energisoiva happihoito.

BIOLINEN Kasvohoidot edustavat alan viimeisintä teknologiaa:

PRIMALUCE

Tehokasja kirkastava happokuorinta, joka hyödyntää AHA-ja PHA-happoja. Erityisen hyvä suurihuokoiselle- ja epäpuhtaalle iholle, juonteisiin ja maksaläiskiin.

DESENSE

Kasvohoito vahvistaa couperosaihoa sekä tehokkaasti rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa.Ihosta tulee pehmeä ja tasaisen värinen.

DE-OX C EVOLUTION

Tehokas antioksidantti hoito, joka kirkastaa ja heleyttää kasvojen ihoa 3 eri c-vitamiinin avulla.

LIFTING CODE

Kosmeettinen liftinghoito, jolla on välittömästi ihoa kohottava sekä juonteita täyttävä vaikutus. Erityinen kolageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen-,silmänympärys-,sekä kaulan ihoa.

AGE BEAUTY SECRET

Bioaktiivinen peptidi, undria merilevä sekä kasvinkantasolut kosteuttavat, kiinteyttävät, uudistavat ja antavat elinvoimaa. Juonteet madaltuvat ja iho näyttää tasaisemmalta.

Osta lahjakortti!

Anna lahjaksi elämys, joka muistetaan!

Yhteystiedot

Cocos
Satamakatu 7
49400 Hamina
p. 040-769 6526

Avoinna
Ma - Pe 9-17
La sopimuksen mukaan

Cocos - aikaa itselle

Kauneus- ja terveyshoitola Cocos on tämän päivän kauneus- ja terveyshoitola Haminan keskustassa osoitteessa Satamakatu 7. Tarjoamme asiantuntevaa ja osaavaa palvelua. Koe rentouttava hetki rauhallisen harmonisessa tunnelmassa.

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.