Super Food

Masajon jaksamisleivät

Leivät on valmistettu idätetystä täyssoijasta ja speltviljasta. Ne sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua, ja vähän hiilihydraattia. Glykeeminen indeksi on matala, jolloin jaksamisleipä antaa jaksamista tasaisemmin ja pidemmälle ajalle. Makuina löytyy chia-siemen omega 3, sipuli, intiaanisokerikeksi ja gluteeniton.

Intiaanisokeri

Ravintorikas ja miellyttävän makuinen Intiaanisokeri -täysruokosokeri valmistetaan luonnonmukaisesti sokeriruo`osta, jota kasvatetaan ilman teholannoitusta Boliviassa.

Ruusuola

Aito ruususuola  -kristallisuola tulee Boliviasta. Se on yksi maailman puhtaimmista suoloista. Suolassa on moninkertaisesti enemmaän elimistölle tärkeistä mineraaleja kuin tavallisissa suoloissa. Lisäksi siinä on pehmeä ja puhdas maku.

Foodin

Foodin luomutuotteet ovat erittäin ravinnerikkaita ja tutkitusti puhtaita. Valikoimastamme löytyy proteiinijauheet, msm-rikkilisä, kurkuma jne.

Osta lahjakortti!

Anna lahjaksi elämys, joka muistetaan!

Yhteystiedot

Cocos
Satamakatu 7
49400 Hamina
p. 040-769 6526

Avoinna
Ma - Pe 9-17
La sopimuksen mukaan

Cocos - aikaa itselle

Kauneus- ja terveyshoitola Cocos on tämän päivän kauneus- ja terveyshoitola Haminan keskustassa osoitteessa Satamakatu 7. Tarjoamme asiantuntevaa ja osaavaa palvelua. Koe rentouttava hetki rauhallisen harmonisessa tunnelmassa.